Најбољи по избору тинејџера

Овогодишњу доделу Тин чојс награда су, очекивано, обележили филмови из серијала „Сумрак сага“, који су освојили укупно 12 признања. Глумачке награде освојили су и Сандра Булок, Ештон Кучер, Меган Фокс, Леонардо Дикаприо...

Филмови о вампирима серијала „Сумрак сага" освојили су 12 Тин чојс (Teen Choice) награда, између осталог у категоријама најбоља филмска фантазија, најбољи негативац и најлепши пољубац.

Серија "Vampire Diaries" победила је у седам категорија на свечаној додели одржаној у недељу увече у Лос Анђелесу, коју је водила поп певачица Кејти Пери.

Филм „Аватар" проглашен је за најбољи научнофантастични филм, а награђени су и његови главни глумци Сем Вордингтон и Зои Салдана.

„Шерлок Холмс" у режији Гаја Ричија добио је награду за најбољи акциони авантуристички филм.

Кристен Стјуарт је награђена за најбољу глумицу у категорији филмска фантазија, за ролу у филму „Млад Месец", другом делу „Сумрак саге", док је Тејлор Лаутнер изабран за најбољег глумца у истом филму.

Сандра Булок је добила Тин чојс награду за улогу у драми „Мртав угао"" за коју је раније ове године награђена Оскаром, док је за најбољег глумца у драми изабран Роберт Патинсон, за улогу у филму „Не заборави ме".

Сандра Булок је тријумфовала и у категорији најбоља романтична комедија, са „Веридбом", а за најбољег глумца у романтичној комедији проглашен је Ештон Кучер за „Дан заљубљених".

Кучер је добио награду и за улогу у комедији „Слаткиш и убица".

Пољубац Роберта Патинсона и Кристен Стјуарт у филму „Млад Месец" проглашен је за најбољи, а за најбољег негативца у истом филму награђена је глумица Рашел Лефевр.

Леонардо Дикаприо и Меган Фокс победили су у категорији трилер/хорор - Дикаприо за ролу у филму „Затворено острво", а Меган Фокс за улогу у филму „Опасна Џенифер".

„Прича о играчкама" изабрана је за најбољи анимирани филм.

Филму „Помрачење", трећем делу „Сумрак саге", припале су три награде: за најбољи летњи филм, најбољег глумца у летњем филму (Патинсон) и најбољу глумицу у летњем филму (Кристен Стјуарт).

Међу добитницима Тин чојс награда у области музике су Лејди Гага , Бијонсе, Еминем, Ашер, Џастин Бибер, Тејлор Свифт и Кејти Пери.

Тин чојс награде установљене су 1999. и њихове добитнике бирају тинејџери. Доделу организује америчка ТВ мрежа Фокс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво