Са сета понела килограме

Судећи према броју килограма након завршетка снимања филма „Једи, моли, воли“, глумица Џулија Робертс је дословно схватила наслов. Ипак, шармантна оскаровка не каје се због „успомене“ у виду пет додатних килограма.

Америчка филмска звезда Џулија Робертс са снимања филма „Једи, моли, воли" понела је „сувенир" коме се многи не би баш обрадовали.

Глумица се угојила пет килограма током снимања, али тврди да се не каје због тога.

Реч је о филмској адаптаци истоименог бестселера Елизабете Гилберт, аутобиографске књиге у којој она описује годину дана проведену у иностранству после развода. Прва четири месеца провела је у Италији, уживајући у гастрономским специјалитетима, следећа четири у Индији где се посветила молитиви, а последња четири на Балију где се заљубила.

На промоцији филма у долини Напа, у близини Сан Франциска, Џулија Робертс је испричала како се угојила током снимања у Италији.

„Ишли смо тамо где је Лиз (ауторка књиге) јела пицу. Стигли смо у осам сати ујутру да почнемо снимање, а ја сам дан почела тако што сам за 45 минута појела осам кришки пице", прецизирала је шармантна оскаровка.

„Не кајем се, међутим, ни због једног килограма", нагласила је Џулија Робертс и додала да су је „сви убеђивали да ће ослабити у Индији што се није догодило".

Партнери у овом остварењу су јој Џејмс Франко, Ричард Џенкинс, Били Крадап, Вајола Дејвис и Хавијер Бардем.

Филм који је режирао је Рајан Марфи, креатор ТВ серија „Режи ме" (Nip/Tuck) и „Гли" (Glee), у северноамеричке биоскопе стиже 13. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи