Разводи се Шон Бин

После само две године брака, глумачки пар Шон Бин и Џорџина Сатклиф одлучили су да се растану. „Непремостиве разлике“ и овог пута узрок су распада брачне идиле.

Енглески глумац Шон Бин разводи се од супруге са којом је две године у браку, пренео је Дејли мејл (Daily Mail).

Адвокати 51-годишњег глумца који се до сада женио четири пута саопштили су у петак да се Бин и тридесетдвогодишња глумица Џорџина Сатклиф разводе због „непремостивих разлика".

Из брака са глумицом Мелани Хил има две ћерке двадесеттрогодишњу Лорну и четири године млађу Моли. Најмлађу ћерку Иви Наташу добио је 1998. године са глумицом Ебигејл Крутинген. 

Иако је остварио више од 90 улога, тек тумачећи лик Боромира у првом делу трилогије „Господар прстенова" Бин је постао познат на свим континентима.

Запажене улоге имао је између осталог и у филмовима „Ронин", „План лета", „Северна земља", „Национално благо", „Троја", „Ником ни речи" и „Патриотске игре".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво