Ема Томпсон добила звезду на Стази славних

Најновија звезда која сија на Стази славних у Лос Анђелесу носи име британске глумице Еме Томпсон. У друштву колега Хјуа Лорија и Меги Џиленхол, али и једног слатког прасета славна глумица прославила је још једно признање.

Енглеска оскаровка Ема Томпсон придружила се славним особама које имају звезду на Стази славних у Холивуду.

Глумичина звезда је 2.416. по реду на Стази славних, која се налази у Лос Анђелесу на делу Холивуд булевара.

На церемонији је, осим бројних обожавалаца, био и енглески глумац Хју Лори.

Педесетједногодишња глумица и звезда серија „Црна гуја" и „Доктор Хаус" забављали су се док су били студенти Универзитета Кембриџ.

Откривању звезде присустовала је и Меги Џиленхол која са Емом Томпсон игра у комедији „Дадиља Макфи и велики прасак".

Будући да је свечаност одржана непосредно испред паба под називом "Pig 'n Whistle" (свиња и звиждук), славна глумица прославила је откривање звезде уз чашу пива, као и прасенце које је зналачки позирало фоторепортерима.

Ема Томпсон награђена је Оскаром два пута. Први пут 1992. године за улогу у филму „Хауардов крај" и 1995. године за сценарио остварења „Разум и осећајност" у којем је тумачила један од главних ликова.

За колегу глумца Кенета Брану удала се 20. августа 1989. године. Заједно су радили на хит филмова „Поново мртав", „Хенри V", „Много буке ни око чега". Развели су се у октобру 1995. године.

Има једанаестогодишњу ћерку из брака са Грегом Вајзом, такође глумцем, као и сина којег је 2003. године усвојила неформално.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи