Помирење пред камерама

„Изгубљено и нађено“ је назив ријалити шоу програма у којем ће глумац Рајан О'Нил и његова ћерка Тејтум пред камерама покушати да реше вишегодишње несугласице. Одлуку да покушају да се помире донели су после смрти Фаре Фосет, Рајанове дугогодишње партнерке.

Рајан О'Нил и његова ћерка Тејтум биће звезде новог ријалити шоу програма на америчкој телевизији који ће се звати „Изгубљено и нађено" (Lost and Found).

Серија ће пратити покушаје славног оца и ћерке да се помире после година веома турбулентних породичних односа.

Рајан и Тејтум ће пред камерама разговарати са терапеутом, одлазити на аудиције за нове улоге, организовати породична окупљања...

Шездесетдеветогодишњи глумац прославио се седамдесетих година прошлог века култном мелодрамом „Љубавна прича", а његова ћерка (46) је најмлађа добитница Оскара икада. Награду је освојила за споредну улогу у филму „Месец од хартије" из 1973. године.

Ни једно ни друго нису водили баш узоран живот - Рајан је 2008. године, заједно са сином Редмондом, ухапшен због поседовања наркотика, а Тејтум, озлоглашена дугогодишња наркоманка, више пута је долазила у сукоб са законом због своје зависности.

Одлуку да покушају да реше несугласице донели су после смрти Рајанове дугогодишње животне сапутнице Фаре Фосет.

„Изгубљено и нађено" је њихов први заједнички пројекат још од седамдесетих година, када су заједно глумили у два филма Питера Богдановића - горепоменутом „Месец од хартије" и „Биоскоп за грош".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво