Чарли Шин избегао затвор

Пошто је признао кривицу за напад на супругу, Чарли Шин се нагодио се са тужилаштвом и успео да избегне одлазак у затвор. Познати глумац мораће да се лечи од зависности и да похађа часове за сузубијање агресивности.

Амерички глумац Чарли Шин признао је кривицу за физички напад на супругу, али ће остати на слободи пошто је постигао нагодбу са тужилаштвом, јавиле су светске агенције.

Шин (44) је осуђен на 30 дана лечења у центру за болести зависности, 30 дана условне казне и 36 сати похађања програма за сузбијање агресивности.

Глумац је признао да је 25. децембра прошле године у Аспену својој жени Брук Милер ставио нож под грло.

Његов адвокат Јејл Галантер рекао је новинарима да ће глумац у уторак доћи на снимање серије „Два и по мушкарца".

После неколико сукоба са законом 1990-их година због дроге и породичног насиља, Шин је данас један од најбоље плаћених телевизијских глумаца.

Године 1997. доспео је на суд због напада на своју девојку, а касније је био оптужен и за напад на бившу жену, глумицу Дениз Ричардс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво