Опоравља се Ал Џаро

Џез виртуоз Ал Џаро, који је пре четири дана примљен у болницу због проблема са дисањем, опоравља се и могуће је да ће већ крајем недеље наставити турнеју.

Здравствено стање америчког певача Ала Џароа знатно је боље него пре четири дана, када је примљен у болницу у Француској, јавиле су светске агенције.

Представник за штампу болнице у Марсеју рекао је да ће Џаро остати на посматрању још три или четири дана.

Певачев менаџер рекао је „да се његов клијент нада да ће већ крајем ове седмице наставити турнеју".

Џаро (70) је у петак смештен у болницу у француском граду Гапу због озбиљних проблема са дисањем, након што му је позлило пред концерт који је у четвртак требало да одржи на џез фестивалу у Барселонету.

Следећег дана, легендарни певач је превезен хеликоптером у болницу у Марсеј.

Џаро је каријеру почео као џезер, а потом се опробао и у попу и ритму и блузу. Добио је награду Греми за сва три жанра (што је пре њега успело само Мајклу Џексону), а Гремијем је награђен укупно седам пута.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи