Прави рођендански поклон

Када репер Шон Диди Комбс да реч, он је испуни без обзира на цену. Чак и када је у питању обећање да ће Џастину Биберу поклонити свој „ламбoргини“ чим млади певач напуни 16 година.

Пи Диди, односно Шон Комбс, је изгледа човек од речи, па чак и кад је у питању аутомобил вредан преко 150.000 еура.

Да музички могул испуњава обећања потврђено је у уторак када је Џастин Бибер примећен у белом „ламборгинију гаљарду спајдеру" са пријатељем Шоном Кингстоном, пише британски Телеграф.

Ипак, није баш најјасније да ли је Пи Диди кола поклонио, или само позајмио младом певачу, који је 1. марта напунио 16 година, што је у САД законски минимум за добијање возачке дозволе.

Чак ни Бибер није очекивао да Диди испуни обећање (или га је смишљено провоцирао?), па је у интервјуу за магазин Пипл рекао: „Он (Диди) ми је рекао да ће ми дати свој 'ламборгини' чим напуним 16 година. Али, сви знамо да то није истина и да он то само тако прича".

Пре Дидијевог поклона, млади Кнађанин је већ од Ашера за рођендан добио џип „ренџ ровер".

Раније овог месеца, Биберов спот је поставио рекорд у гледаности у историји Јутјуба, а његово име је постало најчешће претраживано на Интернету.

Млади певач је откривен управо захваљујући Интернету и Јутјубу када је поставио више снимака на којима је певао. Тада је имао само 12 година.

Бибер је имао 40 милиона обожавалаца на Интернету чак и пре него што је издао први албум.

Канађаниново издање је било међу десет најпродаванијих у десет различитих земаља, имао је седам синглова на „билбордовој" листи најпродаванијих издања (рекорд за деби албум), а он је и најмлађи певач чији је албум био најпродаванији после албума легендарног музичара Стивија Вондера из 1963. године.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво