Оженио се Орландо Блум

Обожаватељке широм света растужила је вест да је вилењачки принц Леголас однедавно и званично заузет. Глумац Орландо Блум и његова изабраница манекенка Миранда Кер венчали су се само месец дана након што су потврдили да су верени.

Познати глумачко манекенски пар Орландо Блум и аустралијска манекенка Миранда Кер није губио време. Само месец дана након што су потврдили да су се верили, Миранда и Орландо стали су на луди камен.

Вест су најпре потврдили представници ланца продавница чија је Миранда Кер модна амбасадорка.

У саопштењу куће „Дејвид Џоунс" (David Jones) наводи се да 27-годишња аустралијска манекенка неће присуствовати представљању пролећне ревије 3. августа јер ће бити на меденом месецу са 33-годишњим јунаком серијала „Господар прстенова" и „Пирати са Кариба".

Убрзо потом и новопечена супруга Орланда Блума потврдила је да су њени послодавци имали разумевања и током наредног периода је ослободили обавеза како би могла да прослави склапање брака и оде на медени месец.

„Део сам 'Дејвид Џоунс' породице и веома сам посвећена својој улози коју имам. Неизмерно сам захвална што су ми омогућили да уживам у овом, за мене, веома важном моменту у животу", навела је у саопштењу за јавност манекенка позната и као једна од „анђела" модне куће „Викторијас Сикрет".

Познати глумац и успешна манекенка у вези су од 2007. године, а упознали су се годину дана раније у Њујорку на једној модној ревији.

Увек штури када је реч о детаљима из приватног живота, миљеник припадница лепшег пола и његова изабраница за сада успевају да сакрију када и где је одржана церемонија венчања.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи