Несуђени муж Џенифер Анистон

Прогонилац глумице Џенифер Анистон приведен и пребачен у психијатријску установу. Џејсон Пејтон планирао је да ожени глумицу, а када је ухапшен био је у заседи у аутомобилу, у којем је имао лепљиву траку, оштар предмет и хрпу љубавних порука.

Суд у Санта Моници у Калифорнији издао је налог којим се Џејсону Пејтону (24) забрањује да се приближава Џенифер Анистон (41).

Како је саопштено, Пејтон је допутовао из Пенсилваније у Калифорнију са циљем да ожени глумицу, а у колима којима је путовао на хауби и вратима је урезао „волим те, Џенифер Анистон".

Према судским списима, полиција је Џејсона Пејтона ухапсила прошле недеље и тада је код њега пронађен оштар предмет, лепљива трака, љубавне поруке за глумицу, као и листа могућих имена за бебу.

Глумичин прогонитељ је наводно веровао да већ две године тајно телепатски комуницира са Анистон.

Преступник је након хапшења пребачен у психијатријску установу, док је ново саслушање заказано за 9. август.

Пејтонови родитељи су 25. јуна пријавили његов нестанак, када је он само оставио поруку у којој је рекао да иде у Калифорнију.

Касније, Пејтон је звао мајку и рекао да је „да иде код Џенифер Анистон", као и „да гледа вести па ће сазнати шта је тачно у питању", после чега је она позвала полицију.

Нешто касније, Пејтон је ухапшен док је био у заседи испред једног локала у Санта Моници, за који је веровао да глумица често посећује.

Такође, у судским списима је наведено да је Џејсон Пејтон изјавио да неће одустати од намере да буде са глумицом, која се прославила улогом Рејчел у серији „Пријатељи".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи