Најпривлачније Италијанке икада

Софија Лорен је прва на новој листи најлепших Италијанки свих времена, а следе је Моника Белучи и Изабела Роселини. Међу првих десет су и прва дама Француске Карла Бруни-Саркози и девојка Џорџа Клунија Елизабета Каналис.

Славна глумица Софија Лорен проглашена је најлепшом и најсексипилнијом Италијанком свих времена у избору сајта Аскмен.

Сребрну медаљу освојила је Моника Белучи која је недавно други пут постала мама, а бронзану глумица, продуценткиња и књижевница Изабела Роселини.

На четвртој позицији нашла се манекенка, глумица и модна креаторка из Рима Анита Паленберг (позната и по вези са гитаристом „Стонса" Китом Ричардсом), а на петој Клаудија Кардинале, незаборавна Анђелика из филма „Гепард" Лукина Висконтија.

Шесто место заузела је прва дама Француске, рођена у Торину, Карла Бруни-Саркози, док је седмопласирана „Бондова девојка" Марија Грација Кучинота.

На осмом месту је глумица и режисерка Азија Арђенто, а одмах после ње је још једна „Бондова девојка", сензуална Катерина Мурино.

На десетом месту нашла се бивша манекенка Елизабета Каналис, партнерка холивудског срцеломца Џорџа Клунија.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи