Веза са оним светом

Тори Спелинг, односно Дона из серије „Беверли Хилс“, тврди да јој се „јавила“ покојна глумица Фара Фосет. Глумица каже да је покушала да уз помоћ медијума контактира свог покојног оца, али да је „добила погрешну адресу“.

Америчка глумица Тори Спелинг пожалила се да јој се током сеансе призивања духова јавила њена бивша комшиница Фара Фосет која је умрла пре нешто мање од годину дана.

Тори Спелинг, која је играла у серији „Беверли Хилс" и пародији „Мрак филм 2", испричала је у телевизијској емисији Аксес Холивуд да је имала сеансу са медијумом у нади да ће контактирати с оцем, Ароном Спелингом који је, између осталог, био продуцент серије „Чарлијеви анђели".

Уместо оца, њој се „јавила" звезда првих „Чарлијевих анђела" Фара Фосет која је умрла 25. јуна 2009. године после дуге борбе са раком.

„Хтела је да пренесем поруку њеној породици о томе како јој је и шта јој се догађа, а ја сам помислила да је изабрала погрешну особу", испричала је Тори Спелинг.

Иако је прво оклевала, Тори Спелинг је на крају написала писмо глумцу Рајану О'Нилу, дугогодишњем партнеру Фаре Фосет.

„Помислила сам да ће рећи или да сам потпуно луда или 'има ту нечега' јер ми је рекла неке врло специфичне детаље о стварима које треба да им кажем", додала је и прецизирала да јој Рајан О'Нил још није одговорио на писмо.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво