Исти ручак десет година

Током свих десет година снимања ситкома „Пријатељи“ женски део глумачке екипе свакога дана придржавао се веома чудне дијете. Кортни Кокс, Џенифер Анистон и Лиса Кудроу су од 1994. до 2004. године свакодневно су на менију имале исто јело - Коб салату.

Једна од звезда популарне серије „Пријатељи", Кортни Кокс, која је играла лик Монике Гелер, у интервјуу за Лос Анђелес тајмс открила је да су се она и њене две колегинице током веома дугог периода придржавале необичног режима исхране.

„Џенифер (Анистон), Лиса (Кудроу) и ја смо јеле исти ручак сваког дана током десет година", објаснила је Кортни Кокс.

„Увек бисмо јеле Коб салату, али то није баш била права Коб салата, јер би Џенифер увек додавала ћурећу сланину и леблебије и још нешто, нисам баш сигурна шта. Она је прави стручњак за храну и то нам је било од велике помоћи", покушала је да дочара јело четрдесетпетогодишња глумица. 

Чувена Коб салата, која се прво служила у ланцу ресторана „Браун дерби", сада се у разним варијацима може наћи у ресторанима широм света, а њени главни састојци су зелена салата, парадајз, бело пилеће месо, тврдо кувано јаје, авокадо и сир рокфор.

Сада, када је снимање серије већ одавно завршено, Кокс се запитала да ли би и евентуална филмска верзија „Пријатеља" могла да оствари сличан успех, као што је то пошло за руком серији „Секс и град".

„Волела би да смо снимили филм, иако сумњам да ће се то десити. Многе ствари би морале да се поклопе, али признајем да маштам о томе."

„Разлика између ове две серије је што су ликови из „Секса и града" шпартали свуда по Менхетну, док смо ми увек били „заглављени" у стану или оном кафићу", закључила је Кортни Кокс.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара