Одала је наруквица

Линдзи Лохан морала да плати још 100.000 долара кауције, јер је наруквица за праћење алкохола показала да је глумица пила после доделе МТВ награда у недељу.

Линдзи Лохан је опет у невољи, овога пута „захваљујући" наруквици за праћење нивоа алкохола у крви, коју мора да носи одлуком суда.

После затвореног састанка са глумичиним адвокатом и тужиоцем, судија Марша Ревел је пресудила да је Лохан прекршила наређење суда, па је кауција удвостручена на 200.000 долара.

Судија Ревел није открила какав је прекршај тачно у питању, али је рекла да је одлука уследила после добијања резултата апарата за праћење нивоа алкохола, који је Лохан приморана да носи.

Портпаролка окружног тужилаштва у Лос Анђелесу Шјара Давила-Моралес рекла је да се ради о „прекршају који је повезан са алкохолом", али није желела да говори о детаљима.

Извор близак случају рекао је за за Ашошијетед прес да се све догодило после церемоније доделе МТВ награда, која је одржана у недељу.

Лохан није била присутна на суду у уторак на експресно заказаном рочишту, али је преко Твитера више пута демантовала да је прекршила наредбе суда.

Ипак, кауција у вредности од 200.000 долара је уплаћена мање од два сата после саслушања, чиме је поништен налог за хапшење који је издала судија.

Глумичин адвокат, Шон Чепмен Хоули, је у саопштењу навео да је апарат регистровао „присуство мале количине алкохола" у недељу увече.

Проблеми са условном казном 

Линдзи Лохан је у обавези да носи наруквицу (тачније „наногницу" - углавном се носи око чланка на нози) за праћење нивоа алкохола од маја, када се није појавила на заказаном рочишту.

Такође, она ће се на суду поново наћи 6. јула, када ће судија Ревел пресудити да ли је Лохан (23) прекршила одредбе условне казне, а ако се то деси, глумица ће завршити у затвору.

Лохан је више пута добијала нове шансе и опомене од суда, који је у октобру продужио њену условну казну за годину дана јер глумица није испунила све прописане одредбе.

На мајском рочишту, Ревел је одлучила да Лохан мора да носи наруквицу, која сваких пола сата мери ниво алкохола, а такође има сензоре, који упозоравају уколико неко покуша да је скине или да промени резулатате које апарат шаље.

На додели МТВ награда у недељу, Лохан се појавила у панталонама којима је прекрила уређај, а такође је присуствовала барем једној забави после церемоније.

Млада глумица је на условној казни још од августа 2007. године, након што је признала да је возила под утицајем алкохола и дроге.

Тада је Лохан провела 84 минута у затвору и била приморана да обавља друштвено користан рад у мртвачници, али никако није успела да изврши све обавезе прописане условном казном.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво