Крису Брауну ускраћена британска виза

Британске власти одбиле су да издају визу Крису Брауну, јер је „осуђен за озбиљан преступ“. Због напада на своју тадашњу девојку Ријану, млади певач је 2009. осуђен на условну казну од пет година.

Амерички певач Крис Браун присиљен је да одложи серију концерата у Великој Британији, јер су власти у Лондону одбиле да му издају визу.

Његов захтев за радну визу је одбијен, јер је лане осуђен на условну казну у трајању од пет година, због напада на његову тадашњу девојку, певачицу Ријану.

Први концерт у оквиру британске турнеје требало је да буде одржан у среду у Глазгову, а били су заказани и наступи у Бирмингему, Манчестеру и Лондону.

На званичном сајту промотера наведено је да су концерти одложени због „непредвиђених околности".

Фановима је препоручено да задрже карте, јер су наступи померени, а не отказани.

Британско Министарство унутрашњих послова (Home Office) саопштило је да „задржава право да забрани улазак у земљу било коме ко је осуђен за озбиљан преступ".

„Јавна безбедност је наша примарна брига. Свака пријава за визу се разматра појединачно, према одговарајућим критеријумима", саопштено је из Хоум офиса.

Крис Браун има право жалбе на одлуку британских власти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво