Саркози „скраћује“ телохранитеље

Француски председник одбија да га чувају високи телохранитељи, тврде британски медији. Никола Саркози је, наводно, високим момцима поручио да не покушавају да конкуришу за места у његовој служби безбедности.

Медији се врло радо баве причама о наводним комплексима које француски председник Никола Саркозији има због свог ниског раста.

Британски дневник Дејли телеграф је, позивајући се на изворе у француској полицији, објавио да Саркози одбија да га чувају веома високи телохранитељи.

Француски председник је, пише британски лист, поручио телохранитељима који су за његов укус сувише високи, да не покушавају да конкуришу за места у његовој служби безбедности.

Прошле године, белгијска телевизија RTBF објавила је као анегдоту причу о Саркозијевој посети једној фабрици на северу Француске, током које је био окружен искључиво радницима његове висине.

Током Саркозијеве посете Сједињеним Државама, амерички медији су објављивали фотографије на којима су биле зумиране потпетице Саркозијевих ципела, упоредо са снимцима његове супруге Карле Бруни која носи искључиво равну обућу.

Посебно популарна је била фотографија Саркозија, који се на једном скупу обраћао окупљенима после председника Барака Обаме, како стоји за говорницом - на хоклици!

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи