Сајмону Кауелу специјална награда БАФТА

Творац такмичења „Британија има таленат“ и „Икс фактор“, Сајмон Кауел, добитник је специјалне телевизијске награде БАФТА за „изузетан допринос и подстицање нових талената“. Чувени продуцент је зарадио више од 165 милиона фунти, убеђујући обичне људе да су њихови снови о слави остварљиви.

Британском музичком продуценту Сајмону Кауелу, чије су забавне емисије протекле деценије доминирале британском телевизијом, уручена је специјална награда БАФТА на свечаној додели ТВ признања Британске академије за филм и телевизију, одржаној синоћ у Лондону.

Творац телевизијских такмичења „Британија има таленат" и „Икс фактор", познат као циничан и неумољив судија, награђен је за „изузетан допринос и подстицање нових талената".

„Једна од мојих најдражих успомена из детињства је дан када је мој отац дошао кући са новим телевизором у боји (...) То што сада стојим овде и примам награду за телевизијске емисије представља највећу радост у мом животу", рекао је Кауел, примајући награду.

Касније ове године, педесетогодишњи Кауел добиће и међународну телевизијску награду Еми, коју додељује Америчка академија за телевизију.

Његов следећи пројекат је глобална верзија такмичења „Британија има таленат" у којој ће се такмичити победници из разних земаља у којима се овај ријалити шоу приказује.

„То ће бити нека врста лиге шампиона", објаснио је чувени продуцент који је зарадио више од 165 милиона фунти, убеђујући обичне људе да се њихови снови о слави могу обистинити.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи