Нема више голотиње

Према неким рачуницама, Ким Катрал се до сада, углавном као Саманта Џонс, на телевизији и на филму појавила обнажена у чак пет хиљада сцена. Сада, у 54. години, одлучила је да престане да се скида пред камерама, иако не одустаје од снимања секси сцена.

Глумица Ким Катрал, која је светску славу стекла улогом Саманте Џонс у серији и филмовима „Секс и град", каже да је завршила са свлачењем пред камерама.

Иако је Саманта неко ко баш и није стидљив и не устручава се да покаже „мало коже", Ким сматра да је, с обзиром на то да има готово 54 године, време да престане да снима голишаве сцене.

„Када сам напунила 50 година, одлучила сам да више нећу да се сликам гола, тако да ме у филму (Секс и град 2) видите у сценама секса, али ниједан део мог тела није потпуно обнажен", објашњава глумица.

Неке обожаватеље ће можда ражалостити намера Ким Катрал да убудуће буде „смерна", а неки сматрају да је крајње време, упркос томе што глумица и даље изгледа сјајно.

Наиме, неко је израчунао да се до сада појавила гола у око пет хиљада сцена!

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи