Хајди и Сил на страни љубави

Сигурни у међусобну љубав, манекенка Хајди Клум и певач Сил своје позитивно искуство покушаће да пренесу на друге у оквиру ријалити програма "Love's Divine". Уз помоћ славног пара учесници програма покушаће да реше проблеме и добиће шансу да остваре неке снове.

Брачни пар Хајди Клум и Сил пружиће јавности увид у свој живот у новом ријалити шоу програму под називом "Love's Divine" (Љубав је божанска), објавио је магазин Пипл.

Тридесетседмогодишња манекенка и њен 10 година старији супруг, који су недавно пети пут обновили брачни завет, у емисији телевизије Лајфтајм (Lifetime) покушаће да помогну другим паровима да побољшају свој љубавни живот.

„Хајди и Сил сваке године инспиришу људе својом идејом обнављања завета. Након позитивне реакције породице и пријатеља, одлучили су да помогну другима. На пример, желе да помогну људима који нису имали венчање из снова да добију другу прилику за то", рекао је магазину неименовани пријатељ Хајди Клум.

Иако снимање још није почело, немачка манекенка сматра да је њено позитивно искуство супруге и мајке права формула за успех таквог шоу програма.

„Сил и ја посебне тренутке претварамо у нешто велико и значајно за све у нашој породици. За рођендане правимо специјалне честитке и поклоне. Качимо знак добродошлице када тата дође кући после дужег одсуства. Када вас је у породици шесторо, увек постоји нешто што се може направити и радити заједно", открила је Хајди Клум неке тајне сопственог успеха у љубави.

Ријалити програм носи назив песме коју изводи Сил, а налази се на четвртом студијском албуму овог уметника, објављеном 2003. године. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво