Серијска љубавница славних

Њујорчанка Рејчел Јукител, коју су медији помињали као једну од љубавница голфера Тајгера Вудса, сада тврди да је била у вези са још једним славним и ожењеним мушкарцем, глумцем Дејвидом Боријаназом из серије „Боунс".

„Љубавница број један" Тајгера Вудса поново је обелоданила везу са ожењеним мушкарцем, овога пута са звездом серија „Бафи, убица вампира", „Ејнџел" и „Боунс", Дејвидом Боријаназом.

Рејчел Јукител (34 године), хостеса у једном њујоршком клубу, твди да је имала „романтичну везу" са глумцем, али и да је недавно прекинула ту везу.

Њујоршка хостеса обратила се јавности недељу дана након што је Боријаназ признао да је преварио своју супругу Џејми Бергман, са којом је у браку девет година.

У изјави објављеној у магазину Ју-Ес викли, њена правна заступница Глорија Олред објаснила је да је Рејчел разумела колико је Боријаназ несрећан у браку и да је имала основа да верује да је он намеравао да напусти супругу.

„Он се према њој понашао као према својој девојци и они су се заједно појављивали и у јавности. Звао би је телефоном у паузама снимања серије 'Боунс', а са њом су тада причали и његови пријатељи, па чак и син."

„Чак је и одсео код госпођице Јукител када би због обавеза долазио у Њујорк. Њихова веза је завршена зато што је она сматрала да Боријаназ није потпуно искрен и зато више није могла да му верује."

Прошле седмице, четрдесетогодишњи глумац је за магазин Пипл изјавио да му неименована љубавница прети да ће се обратити медијима и открити да су имали аферу.

Тада је Боријаназ признао: „Наш брак укаљала су моја неверства. Желим да коначно будем искрен".

Глумац, који у серији „Боунс" игра детектива Силија Бута, навео је да је од њега захтеван новац. 

„То ми је личило на уцену или неку врсту изнуде", оценио је Боријаназ.

Славни глумац и бивша „Плејбојева зечица" Џејми Бергман имају сина Џејдена (8 година) и ћерку Бардо (8 месеци). Они су се венчали само седам месеци након што су се упознали на забави коју је организовао Хју Хефнер.

Пре тога, Боријаназ је две године био ожењен социјалном радницом Ингрид Квин, од које се развео 1999. године.

Ћутање вредно милиона

Раније су се појавиле вести да је Тајгер Вудс платио Рејчел Јукител између три и десет милиона долара да не би обелоданила њихову шестомесечну аферу.

Иако је Јукител унајмила реномираног адвоката Глорију Олред само неколико дана након што је цео случај неверстава чувеног голфера доспео у јавност, она никад није јавно говорила о вези са Вудсом.

Преовладава мишљење да је управо Јукител била разлог свађе голфера и његове супруге, после које је Вудс учествовао у саобраћајној несрећи у близини породичне куће на Флориди 27. новембра прошле године.

Два дана пре тога, таблоид Нешенел Енквајерер је управо Јукител означио као Вудсову љубавницу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво