Расел Кроу осетљив на ирски акценат

Након бурне реакције и неколико негодовања због констатације радио водитеља да Расел Кроу има ирски нагласак у филму „Робин Худ“, аустралијски глумац напустио емисију „Би-Би-Сија“.

Аустралијски глумац Расел Кроу нагло је прекинуо интервју који је данас дао Би-Би-Сију (BBC), изнервиран због тога што је новинар са којим је разговарао оценио да лик Робина Худа којег игра у истоименом филму има ирски нагласак.

Када је водитељ емисије рекао да је приметио „трачак" ирског акцента код његовог Робина Худа, 46-годишњи глумац се разбеснео.

„Ви сте глуви, пријатељу, стварно сте глуви ако можете да помислите да је то ирски нагласак", узвратио је љутито Кроу.

Напетост је остала присутна у наставку разговора, док се Кроу није сам вратио на тему нагласка.

„Мало сам запрепашћен што сте могли да пронађете било шта ирско у том лику. То је мало бесмислено, али ово је ваша емисија", рекао је славни глумац.

Оставши при истој теми, новинар је упитао Кроуа да ли је желео да чувеном бандиту подари акценат са севера Енглеске.

„Не, желео сам италијански (акценат). Јесам ли успео?", био је саркастичан главни протагониста филма „Блистави ум".

Интервју је настављен још неколико минута, док новинар није поменуо да је Кроу 2000. године одбио да изговори једну реченицу у филму "Гладијатор".

Раздражен, аустралијски глумац је устао и напустио студио.

„Стварно, ирски нагласак, не знам шта сте хтели да кажете, ја то уопште не видим", добацио је Кроу док је ишао ка вратима.

Последња екранизација приче од Робину Худу студија Јуниверсал (Universal) четврти je филм који су заједно снимили Кроу и Британац Ридли Скот. Пре тога сарађивали су на остварењима „Телма и Луиз", „Пад црног јастреба" и „Круг лажи".

„Робин Худ" који је у среду приказан на отварању 63. канског фестивала, бави се почетком каријере Робина Худа. Маријану игра аустралијска глумица Кејт Бланшет.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи