Денис Квејд као Бил Клинтон

Како би што више личио на бившег председника САД Била Клинтона у ТВ филму „Посебни однос", Денис Квејд морао је да се угоји 15 килограма, обрије обрве и да носи седу перику.

Глумац Денис Квејд свакако није неко ко би се могао назвати двојником Била Клинтона, па је зато морао да знатно промени физички изглед како би глумио бившег председника САД.

За ту улогу холивудски глумац је, између осталог, морао и да се угоји 15 килограма.

„Користио сам перику и обријао сам обрве јер Клинтон скоро и да нема обрве. Такође сам се угојио 15 килограма и то на потпуно исти начин као и Клинтон: тако што сам стално јео брзу храну из Мекдоналдса", објаснио је глумац.

Квејд глуми бившег председника САД у новом филму мреже Ејч-Би-О "The Special Relationship" (Посебан однос), који говори о политичком успону бившег британског премијера Тонија Блера и његовом односу са Билом Клинтоном у периоду од 1996. до 2000. године.

За разлику од Квејда који дебитује у улози бившег председника, Британацу Мајклу Шину ово је трећи пут да глуми Тонија Блера (играо га и у филмовима "The Deal" и "The Queen" сценаристе Питера Моргана).

Ипак, то не значи да је Шин (Дејвид Фрост из филма „Фрост/Никсон") имао лакши посао од Квејда.

„Морао сам да се припремам више него икада. Можда мислите да сам већ навикао на улогу и да је зато све лакше, међутим, у другим филмовима играо сам Блера у потпуно различитим животним периодима".

Иако се „Посебан однос" бави односом два државника и начином на који су се они носили са проблемима, како на државном, тако и на личном плану, у филму се испитује и њихов однос са супругама.

Америчка глумица Хоуп Дејвис (из филмова "About Schmidt", "Flatliners American" и "Splendor") игра Хилари Клинтон, док Енглескиња Хелен Мекрори (Нарциса Мелфој из „Харија Потера") глуми Чери Блер.

Премијера телевизијског филма „Посебан однос" најављена је за 29. мај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи