Пресуда Шону Пену

Три године условне казне затвора, 300 сати друштвено корисног рада и 36 часова контроле беса, то је пресуда изречена Шону Пену због напада на једног папараца. Оскаровац је и раније био осуђиван због сукоба са фоторепортерима.

Глумац Шон Пен мораће да одради 300 сати друштвено корисног рада и да похађа 36 часова контроле беса, због тога што је физички насрнуо на једног папараца прошле године.

Пен (49) није био у суду у Лос Анђелесу приликом изрицања пресуде, али његов адвокат није оспоравао наводе оптужнице, с обзиром на то да је тужилаштво као доказ приложило видео снимак напада.

Поред тога, оскаровац је осуђен и на неформалну условну казну у трајању од три године, односно, у том року не сме да понови сличан прекршај, али не мора да се јавља надзорнику условне слободе.

Друштвено користан рад Пен ће моћи одради кроз ангажовање у хуманитарној организацији, коју је основао одмах после катастрофалног земљотреса који је погодио Хаити.

Шон Пен већ је осуђиван због сукоба са папарацима - 1987. године одређена му је казна од 60 дана затвора због тога што је једног од њих напао на филмском сету.

Поред тога, потукао се и са папарацом који је покушао да га фотографише на сахрани његовог брата Кристофера, 2006. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи