Витез или просјак?

Један становник Мелбурна је познатог глумца, сер Ијана Мекелена, „почастио" доларом, мислећи да је реч о просјаку. Глумац је, у паузи пробе, обучен у костим скитнице, само изашао испред позоришта да удахне свеж ваздух...

Легендарни британски глумац, сер Ијан Мекелен, добио је крајње необичну потврду да уме да се уживи у лик који тумачи.

Седамдесетогодишњи глумац гостовао је у Мелбурну, у Аустралији, са представом „Чекајући Годоа".

У паузи пробе, обучен у костим скитнице, изашао је испред позоришта да удахне свеж ваздух, када му је пролазник у шешир убацио један аустралијски долар, преноси Дејли телеграф.

„Током пробе костима за 'Годоа', изашао сам из Комеди театра на ваздух и спустио шешир на под. Видећи старца кога је напустила срећа, један пролазник је упитао: 'Треба ли ти помоћ, буразеру?' и ставио ми долар у шешир", испричао је Мекелен.

„Надам се да ће и аустралијска публика бити тако великодушна", нашалио се познати глумац и додао да ће добијени долар убудуће чувати као амајлију.

Сер Ијан Мекелен је ветаран позоришне сцене, иако је широм света постао познат захваљујући филмским улогама, пре свега као Гандалф у трилогији „Господар прстенова" и као Магнето у серијалу „Икс мен".

Титулу витеза Британске империје (сер) добио је 1991. године, за изузетан допринос драмској уметности.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара