Кејти Пери „максимално“ привлачна

Певачица Кејти Пери најпривлачнија жена на свету по избору америчког магазина „Максим". Међу првих десет на листи су и Бруклин Декер, Зои Салдана, Блејк Лајвли, Меган Фокс, Ријана, Елизабета Каналис, Оливија Ман, Ким Кардашијан и Мариса Милер.

На листи 100 најпривлачнијих жена, коју сваке године објављује магазин за мушкарце Максим (Maxim Hot 100 List), првопласирана је америчка поп певачица Кејти Пери.

Кејти Пери (25 година), која се прославила 2008. године песмом "I Kissed a Girl", тако је са трона свргла глумицу Оливију Вајлд (познату и као Тринаест из серије „Хаус"), прошлогодишњу „најврелију" девојку (овога пута је пала на 20. место).

Како је певачица по овој листи најпожељнија жена света, многи сматрају и да би се Перин вереник, британски комичар Расел Бренд, могао прогласити најсрећнијим човеком на свету.

Главни уредник часописа Максим, Џо Леви, сматра да је победница Кејти Пери „труструко, ма четвороструко 'врела'".

„Ово је моменат када схватите да је најпаметнија, најзабавнија, најопуштенија девојка коју познајете уједно и најпривлачнија, а уз то још и одлично вози скејт-борд", рекао је магазину Ју-Ес викли

На другом месту Максимове листе 100 најпривлачнијих жена је фотомодел Бруклин Декер, супруга тенисера Ендија Родика, позната и по фотографијама за "Victoria's Secret" и "Sports Illustrated".

Следи глумица Зои Салдана, која је глумила у „Аватару", „Пиратима са Кариба" и „Звезданим стазама", док је одмах иза ње звезда тинејџерске серије "Gossip Girl" Блејк Лајвли.

Пета је глумица и манекенка Меган Фокс, звезда филмског серијала „Трансформерси", која је прошле године била другопласирана.

На шестом месту је америчка певачица певачица рођена на Барбадосу Ријана, а затим следи изабраница глумца Џорџа Клунија, Италијанка Елизабета Каналис.

Осма је глумица, манекенка и ТВ лице Оливија Ман, а иза ње још једна америчка телевизијска звезда Ким Кардашијан.

Десета на листи најпривлачнијих жена по избору Максима је фотомодел Мариса Милер, која је као и другопласирана Бруклин Декер позната по сарадњи са брендовима "Sports Illustrated" и "Victoria's Secret" .

Међу 100 најпривлачнијих су и Ева Мендез, Скарлет Јохансон, Кристина Агилера, Бар Рафаели, Мила Јововић, Мила Кунис и Хилари Даф.

Глумица Џесика Бил је на 32. месту, њена колегиница Анџелина Џоли је тек на 38. на листи, док Џенифер Анистон није уврштена у Максимов избор.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво