У Игија Попа „најгоре лице“

Позната личност са „најгорим лицем“ према резултатима анкете британског сајта Good Surgeon Guide специјализованог за естетску хирургију, је рокенрол легенда Иги Поп. На листи и Донатела Версаће, Шер, Мики Рурк, Џеки Сталоне и Мелани Грифит.

Певач групе „Стуџис" Иги Поп добио је „ласкаву" почаст захваљујући својој грубој спољашности, која сведочи о његовом интензивном животу рокенрол звезде, пренео је британски лист Телеграф.

Славни певач, који је у последње време заштитно лице у рекламама осигурања „Свифткавер", добио је највећи број гласова у анкети коју је организовао Интернет сајт Good Surgeon Guide, посвећен козметичкој хирургији.

На другом месту је манекенка и ТВ личност Џоди Марш, чије су се обнажене фотографије често појављивале у различитим британским таблоидима, а такође је имала и свој ријелити шоу.

У анкети у којој је учестовало више од 1.300 људи и у којој је од испитаника тражено да изаберу „најгоре лице", трећепласирана је била модна дизајнерка Донатела Версаће.

Резултати гласања такође показују да многи сматрају да је физички изглед важнији од успеха и достигнућа појединаца.

Готово две петине испитаника (39 одсто) признало је да код познатих личности више цени лепоту него успех и способности.

Кристијана Клог, оснивач сајта који је организовао анкету, констатовала је да је „жалосно што неки људи сматрају изглед најбитнијим квалитетом и што га више вреднују од талента".

На четвртом месту је медијска личност и организатор концерата Дејвид Гест, поизнат и по свом турбулентном браку са Лајзом Минели, док је пета певачица Шер.

Одмах иза ње на листи је кантаутор са склоношћу за преоблачење у жену Пит Бурнс, док је седми глумац Мики Рурк.

Затим, ту су још астролог Џеки Сталоне, мајка глумца Силвестера, као и америчка манекенка, фотограф, глумица и списатељица Џенис Дикинсон.

На десетом месту листе сајта о козметичкој хирургији је супруга Антонија Бандераса, славна холивудска глумица Мелани Грифит.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара