„Очајна домаћица" узвраћа ударац

Некадашња звезда серије „Очајне домаћице" Николет Шеридан, која је играла лик Иди Брит, поднела тужбу против аутора те серије Марка Черија зато што ју је ударио у лице. Када се глумица због тога пожалила, Чери се осветио тако што је „убио" њен лик.

Николет Шеридан, која је глумила у пет сезона популарне серије „Очајне домаћице", тужила је творца те серије Марка Черија, телевизију Еј-Би-Си и продукцијску кућу „Тачстоун пикчерс".

Како је пренето у ТВ емисији „Аксес Холивуд", глумица тврди да је бивши шеф „ударио у главу и лице" на снимању, а када се пожалила због тога, била је отпуштена.

Судећи по судским списима „Марк Чери је створио непријатељску радну атмосферу на сету", а такође је и „једном приликом одвео на страну и силовито ударио шаком" 24. септембра 2008. године.

Такође, Чери није био нимало нежан ни према још једној звезди серије, глумици Тери Хачер, па је тако, када је она без његове сагласности разговарала са управом ТВ станице Еј-Би-Си, рекао: „Волео бих да је ударе кола и да умре".

Наводно, Николет Шеридан тражи 20 милиона долара по свакој од седам ставки тужбе, међу којима су и неправедно отпуштање и физички напад.

Још од пилот епизоде „Очајних домаћица", Николет Шеридан је тумачила лик заводнице Иди Брит, а после спорних догађаја, априла 2009. године, њен лик је „убијен" струјним ударом након саобраћајне несреће.

За лик Иди Брит, Николет Шеридан је 2005. године била номинована за Златни глобус.

Представник Еј-Би-Сија је у изјави навео да „иако није лично видео тужбу, ова кућа је већ проверавала сличне глумичине тврдње у прошлости и све су се показале као неистините."

Марк Чери, са друге стране, није коментарисао глумичине оптужбе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво