Шта је разљутило Рикија Џервејза?

Док се други глумци хвале колико су килограма добили или изгубили због улоге, британског комичара Рикија Џервејза разгневиле су тврдње да је смршао да би се боље уклопио у холивудске стандарде. Никад се не бих изгладњивао због улоге, тврди Џервејз.

Тврдње да је драматично смршао да би повећао шансе за успешну филмску каријеру у Холивуду жестоко су разљутиле британског комичара Рикија Џервејза.

Џервејз (48) тврди да се „никад не би изгладњивао" само да би добио улогу и објашњава да је смршао захваљујући новом режиму исхране и физичких активности.

Комичар који се прославио серијама "Office" и „Статисти", ипак, признаје да су глумци у Холивуду изложени притиску да се уклопе у одређени „калуп".

Упркос чињеници да се, очигледно, спрема за озбиљнију каријеру у Холивуду, Џервејз је у недавном интервјуу лондонском „Тајмсу", не бирајући речи, напао холивудски систем.

„Баш ме брига (ово је учтиви превод) шта они мисле и што можда нећу добити улогу због тога што су ми зуби криви. Ако је тако, онда је ни не желим. То је смешно", осуо је паљбу Џервејз.

„Бесан сам што људи мисле да бих урадио тако нешто. Прочитао сам у новинама 'Смршао 20 килограма због Холивуда'. Не, нисам смршао због Холивуда, него због тога што вежбам и што желим да будем у доброј форми", објаснио је британски комичар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи