Глоба због голотиње на јавном месту

После буре у медијима настале због тога што је обнажена снимила спот на месту убиства председника Кенедија, певачица Ерика Баду мораће и да плати казну. Жена која се са двоје деце затекла на месту снимања жалила се полицији, па је певачици разрезана глоба од 500 долара због голотиње на јавном месту.

Америчка соул певачица Ерика Баду, која је изазвала скандал кад се обнажила снимајући спот на месту где је убијен председник Џон Кенеди, мораће да платни новчану казну, јавили су амерички медији.

У споту "Window Seat" у трајању од пет минута и 35 секунди, Ерика Баду излази из аутомобила, топло одевена, и заводљивим корацима се упућује ка месту где је Кенеди убијен 22. новембра 1963. у Даласу, у америчкој савезној држави Тексас.

Док хода, певачица се свлачи, а кад остане нага, прави се да су је погодили хици и пада на тротоар.

Сцена свлачења снимљена је из једног покушаја, с обзиром на то да певачица и њена екипа нису имали дозволу за снимање (нити би је добили да су је тражили).

Помоћник шефа даласке полиције рекао је листу „Далас морнинг њуз" да се један очевидац жалио, јер је видео Ерику Баду „како се свлачи на јавном месту".

Сведок је жена која се на месту догађаја затекла са двоје мале деце и била је шокирана призором, додао је представник полиције.

Ерика Баду би идуће недеље, због непристојног понашања, требало да плати глобу у износу од 500 долара.

Певачица је на сајту Твитер написала да је идеја била да се „ослободи слојева демона који су је инхибирали".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво