Криза и у новчанику Шенон Доерти

Да и славни имају финансијских проблема доказује салдо на рачуну Шенон Доерти. Глумица која се прославила улогом Бренде Волш у популарној серији „Беверли Хилс“, дугује око 45.000 долара за порез, као и додатних 85.000 долара за кредит који је требало да врати још прошлог лета.

Некадашња звезда тинејџерске серије „Беверли Хилс 90210" Шенон Доерти није баш толико добра девојка као лик који је глумила, бар када је реч о плаћању пореза.

Како преноси сајт TMZ, глумица која је ове сезоне прва позната личност избачена из америчке емисије „Плес са звездама", не само да дугује више од 44.000 долара на име неплаћеног пореза, већ је и „почашћена" тужбом Градске националне банке.

Та банка тужила је славну глумицу јер није вратила кредит у износу од 85.000 долара који је узела још децембра 2008. године.

Крајњи рок за отплаћивање те суме био је јун прошле године, а затим јој је одобрено и одлагање до септембра.

Портпарол глумице објаснио је у одговору медијима да ће сва дуговања Шенон Доерти „брзо бити подмирена".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи