Кајли Миног најутицајнија

Најмоћнија позната личност је певачка звезда Кајли Миног, показују резултати анкете спроведене међу Британцима. Џорџ Клуни је осим аустралијске певачице једини странац међу десет најутицајних особа шоу бизниса.

Британски истраживачи јавног мњења прогласили су Кајли Миног за најутицајнију познату личност.

Аустралијанка је на листи утицајних звезда одмах испред певачице Черил Кол и бившег капитена фудбалске репрезентације Дејвида Бекама.

Истраживање је извршила компанија „Милворд Браун", која је саставила листу са 100 познатих личности и 100 брендова.

Затим је од испитаника тражено да одговоре колико су им те звезде познате, колико их воле, као и како се о њима прича, односно да ли се о њима уобичајено говори у позитивном или у негативном контексту.

Черил Кол, која је на другом месту листе, је, на основу резултата анкете, звезда о којој се највише прича, а осим Кајли Миног и Џорџа Клунија (на осмом месту) све остале звезде су Британци.

Марк Хјузак, руководилац компаније „Милворд Браун" прокоментарисао није изненађен резултатима истраживања.

„Очигледно да је Кајли широко прихваћена на острву. Људи је добро познају, воле је, а када се прича о њој, увек је приказана у позитивном светлу", истакао је Хјузак.

Глумице Џоана Ламли (Петси из ситкома „Апсолутно фантастичне"), Хелен Мирен и Џуди Денч такође су нашле место на листи десет најутицајних особа из света шоу бизниса, а при том је доминантно мишљење да оне представљају позитивне примере и особе на које се треба угледати.

У десет најутицајних нашли су се и комични двојац ТВ презентера из Њукасла Ент и Дек (Ентони Мекпартли и Деклан Донели), радијска звезда Тери Воган, славни кувар Џејми Оливер и бивши Џејмс Бонд, шкотски глумац Шон Конери.

Према резултатима анкете, најлошији узор представљају контроверзна певачица Ејми Вајнхаус, манекенка Кејти Прајс, Парис Хилтон, спортисти Тајгер Вудс и Џон Тери, као и водитељ Џонатан Рос.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво