Добротворне „вреле" фотке

Поп певачица Кајли Миног, манекенка Клаудија Шифер и глумица Сијена Милер прикључиле се кампањи за борбу против рака дојке. Три звезде шоу бизниса позирале су чувеном фотографу Марију Тестину без одеће, огрнуте само свиленим чаршавом са логом кампање.

Четири године након што је и сама победила рак дојке, Кајли Миног учествује у спектакуларној кампањи чији је циљ да јавности укаже на озбиљност ове болести.

Аустралијска певачица (41 година) позирала је чувеном перуанском модном фотографу Марију Тестину (радио за „Вог", „Гучи" и „Венити фер") без одеће, огрнута само свиленим чаршавом са логом кампање "Fashion Targets Breast Cancer" (Свет моде против рака дојке).

У овој кампањи британске добротворне организације "Breakthrough Breast Cancer" придружиле су се и трудна манекенка Клаудија Шифер и глумица Сијена Милер.

Кајли Миног је пре скоро пет година и сама била погођена овом болешћу, када јој је у мају 2005. године за време турнеје "Showgirl" дијагностикован рак дојке.

После годину дана лечења и парцијалне мастектомије, којом је хируршки одстрањен злоћудни тумор, а затим и осам месеци радиотерапије и хемотерапије, аустралијска певачица се потпуно опоравила, а већ у новембру 2006. године наставила је турнеју.

„Много ми значи што сам део кампање и у потпуности подржавам акцију за прикупљање новца", изјавила је Кајли Миног, говорећи о акцији британске хуманитарне организације.

Фотографије три звезде, дело Перуанца Марија Тестина, биће коришћене у овогодишњој кампањи која почиње данас и траје све до средине маја.

Од оснивања 1996. године, у овој кампањи прикупљено је десет и по милиона фунти, углавном продајом мајица које је дизајнирао Ралф Лорен и на којим је исти симбол мете, као и на фотографијама урађеним за овогодишњу кампању.

Ове године организаторима кампање помаже више ланаца продавница у којима ће се продавати артикли, од чије ће цене најмање тридесет одсто припасти организацији "Breakthrough Breast Cancer".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво