Шакирине „муке са изгледом“

Чак и веома привлачне жене, као што је певачица Шакира, имају проблема да прихвате и објективно сагледају своју спољашњост. Колумбијска звезда открива да су јој биле потребне свакодневне сеансе са терапеутом да би, коначно, прихватила свој изглед.

Поп звезда Шакира открила је да јој је било потребно стотине часова терапије да би превазишла негативан став према сопственом телу.

„Желела сам да будем виша, да имам дуже ноге, уже кукове, мању стражњицу, желела сам чак и да уместо коврџаве имам равну косу", прича Шакира која се, иначе, налази на четвртом месту листе певачица које су зарадиле највише новца у каријери.

„Ја сам као и све жене - ми смо створене да критикујемо саме себе. Терапија је унапредила све аспекте мог живота - од начина на који видим своје тело до односа са другим људима", истиче колумбијска певачица.

Шакира каже да су једносатни разговори са терапеутом постали део свакодневне рутине, али да јој је, у коначном исходу, то помогло да „схвати себе и да прихвати тело које јој је Бог дао".

Поред терапеута, певачица је ангажовала и фитнес гуруа Трејси Андерсон, која је била лични тренер Мадоне и Гвинет Палтроу.

„Радила сам веома напорно да бих изгледала овако како данас изгледам. Водила сам рачуна о томе шта једем, свакодневно сам или трчала или вежбала у теретани или плесала", открива Шакира рецепт за добар изглед.

Популарна певачица напомиње да годину дана није стала на вагу, али је свесна да изгледа много боље, због чега се много боље и осећа.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво