Најбољи по избору деце

Гледаоци канала Никлодеон својим гласовима су по 23. пут изабрали добитнике награда „Кидс чојс" (Дечји избор). Омиљени глумац и глумица су Тејлор Лаутнер и Мајли Сајрус, а певач и певачица Џеј-Зи и Тејлор Свифт.

Звезда филмског серијала „Сумрак" Тејлор Лаутнер добио је две награде „Кидс чојс" (Дечји избор) на 23. церемонији доделе награда гледалаца кабловског канала Никлодеон, одржаној у Лос Анђелесу.

Лаутнер је на свечаности у суботу увече добио трофеј као омиљени глумац за улогу у филму „Млад Месец" у којем игра вукодлака Џејкоба Блека, а са колегиницом из серијала „Сумрак" Кристин Стјуарт победио је и у категорији најљупкији пар.

Награду за омиљену глумицу добила је Мајли Сајрус која се прославила у ТВ серији и филму „Хана Монтана".

За најбољи филм проглашен је други део остварења „Алвин и веверице", „До неба" је победио у категорији анимираних филмова, а Џим Кери у категорији позајмљени глас у анимираном филму, за „Божићну причу".

„Амерички идол" је награђен као најбољи ТВ ријалити шоу, а „Сунђер Боб Коцкалоне" је проглашен за најбољу цртану серију.

Из света музике, награђени су „Блек ајд пиз" као група, Џеј-Зи у категорији певача, а Тејлор Свифт у категорији певачица и за песму "You Belong With Me".

Прва дама САД Мишел Обама добила је награду Велика помоћ за кампању коју води за смањење гојазности код деце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се