Северина подсећа на кризу

Завршно вече недеље моде у Загребу Северина Вучковић искористила је да скрене пажњу јавности на државне проблеме. Музичка звезда дошла је на ревију са бројем 317.625 на реверу сакоа, што је број незапослених у тој бившој југословенској републици.

Они који нису упознати са проблемом незапослености у Хрватској, нарочито политичари, после смотре моде Cro-a-Porter у Загребу, више не могу да кажу да не знају колико особа у држави је у потрази за послом.  

Ревија хрватске дизајнерке Анамарије Асановић, која је први пут приказала своју колекцију на модном догађају Cro-a-Porter, одржана је последње вечери, а међу познатим личностима које су седеле у публици била је и Северина Вучковић.

Велика музичка звезда, која је на ревију стигла у друштву менаџера Томислава Петровића и пријатељице, похвалила је моделе младе креаторке.

„Ово је вече мојих дизајнера. Сарађујем са (Александром) Николићем, који ми је одличан, ту су и Елфси, чију одећу носим, а свидели су ми се и модели Анамарије Асановић. Изненађујуће је колико је то озбиљна ревија била", рекла је Северина, која је на сакоу имала брош са бројем 317.625, што је број незапослених у Хрватској.

Позната хрватска певачица није хтела да коментарише шта је тиме хтела да поручи, али можда коментар није ни био потребан, узимајући у обзир недаће са којима су се суочиле бројне државе у свету од почетка глобалне финансијске кризе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи