Линдзи Лохан непожељна у Индији?

Несмотрена порука, коју је Линдзи Лохан оставила на „Твитеру“ приликом последње посете Индији, покренула је низ догађаја, а све би могло да се заврши тако што ће јој убудуће бити забрањен улазак у ту азијску земљу! Индијске власти утврдиле су да, док је снимала документарац о трговини људима и израбљивању деце, није имала радну визу, тако да је филм снимила илегално.

Млада америчка глумица Линдзи Лохан познатија је по скандалозном понашању, него по улогама које је остварила. Због њене склоности ка „лумповању", забрањен јој је улазак у неке ноћне клубове, али никада до сада јој се није десило да јој буде забрањен улазак у целу једну земљу!

Британски дневник „Телеграф" преноси да званичници у Индији размишљају о томе да младу глумицу ставе на листу непожељних особа, а све је почело поруком коју је послала путем сајта „Твитер", током претходне посете тој земљи!

Лоханова је у децембру у Индији, са екипом Би-Би-Сија, снимала документарни филм о израбљивању деце и трговини људима и том приликом је, како тврди, „спасила четрдесеторо деце за један дан", током рације у једној радионици за производњу одеће која је илегално запошљавала малолетнике.

„Више од четрдесеторо деце спасено до сада... Током једног дана рада... Ово су важне ствари у животу... Радити овако нешто чини живот вредним живљења!!!", похвалила се Лоханова у својој поруци на „Твитеру".

Активисти, који се свакодневно боре против трговине људима и израбљивања деце, били су увређени због њеног хвалисања и указали су на то да је глумица у Индију стигла тек после поменуте рације, тако да није имала никаквог удела у спасавању малишана.

То је навело представнике власти у Њу Делхију да мало „прочачкају" шта се дешавало приликом боравка Линдзи Лохан у Индији, па су установили да је прекршила услове за издавање виза - није поднела захтев за радну дозволу, тако да је, практично, документарац снимала нелегално, као туриста.

Званичници сада, како преноси „Телеграф", разматрају да ли да Лоханову ставе на имигрантску „црну листу", односно, да јој забране улазак у земљу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи