Сандра Булок и „проклетство Оскара“

Неславну традицију по којој добитница Оскара за главну улогу убрзо после освајања признања остаје без „јаче половине“ наставила је Сандра Булок. Холивудска глумица због брачних проблема више не живи са Џесијем Џејмсом.

Упркос ранијим најавама, Сандра Булок је отказала појављивање на лондонској премијери филма "The Blind Side" због брачних проблема и иселила се из куће коју дели са мужем Џесијем Џејмсом, објавили су амерички медији.

Неименовани извор открио је часопису „Пипл" да се глумица из куће на југу Калифорније иселила у понедељак.

Истовремено, истетовирана старлета Мишел „Бомбшел" Мекги, тврди да је била у вишемесечној вези са Џесијем Џејмсом док је Сандра Булок 2009. године снимала филм "The Blind Side".

Мишел Мекги ради на сајту за одрасле, чији посетиоци могу да плате да би је гледали преко веб камере или да четују са њом.

Веза је, како је старлета рекла, почела када је Џејмсу послала захтев за пријатељство на једној друштвеној мрежи на Интернету, надајући се да ће наступити у његовој телевизијској емисији.

„Бомбшел" је навела и да је веровала да је Џејмс разведен.

„Никада се не бих зближила с њим да сам мислила да је ожењен", објаснила је старлета.

Оскаровка је у среду издала саопштење у којем је навела да путовање у Лондон отказује „из неочекиваних приватних разлога".

Четрдесетпетогодишња глумица добила је 7. марта Оскара за најбољу главну женску ролу у филму "The Blind Side".

Сандра Булок и Џеси Џејмс (40) упознали су се 2004. године на снимању његове емисије "Monster Garage" телевизије Дискавери.

Венчали су се годину дана касније, у јулу 2005. на ранчу недалеко од Санта Барбаре у присуству 300 званица.

Извештавајући о раскиду Сандре Булок и Џесија Џејмса, амерички медији помињу и „проклетство Оскара", односно чињеницу да се у последњих 12 година осам добитница Оскара за најбољу женску улогу суочило са сличним проблемима.

Међу њима су Рис Видерспун, Хилари Свенк, Шарлиз Терон, Хали Бери, Џулија Робертс, Гвинет Палтроу и Хелен Хант.

Иронично је што су се у говорима после добијања награде глумице често захваљивале својим „јачим половинама", па је тако и Сандра Булок на церемонији рекла: „Хвала ти што си обукао одело и што седиш са непознатим људима због мене. Много те волим".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво