Трачеви из Јелисејске палате

Приче о неверству првог брачног пара Француске појавиле су на Интернету, а онда су доспеле и на странице новина. Проносе се гласине да је Карла Бруни-Саркози у емотивној вези са једним познатим музичарем, а да је преварени Никола утеху пронашао у загрљају заменице министра екологије...

Француску јавност ових дана много више од судбине евра или економских недаћа занима трач који би могао да постане прича године - све учесталија говоркања о љубавним аферама председника Француске Николе Саркози и његове супруге Карле Бруни-Саркози.

Приче о неверству првог брачног пара Француске прво су се појавиле на Интернету, на Твитеру, а онда су доспеле и на странице недељних новина.

Како преноси британски „Дејли телеграф", према тим трачевима, госпођа Бруни-Саркози је у емотивној вези са познатим француским музичарем Бенжаманом Биолеом.

Преварени Никола је, наводно, утеху брзо пронашао у загрљају четрдесетогодишње заменице министра екологије Шантал Жуано која је, иначе, француски шампион у каратеу.

Наводи се и да је Карла годинама била близак пријатељ са својим наводним љубавником, да су емоције друге врсте међу њима букнуле пре неколико недеља и да сада, незванично, живи у његовом париском стану.

„Дејли телеграф" подсећа и да је, од првог сусрета Николе Саркозија и Карле Бруни 2007. године, ово први пут да су учестале гласине да им је брак запао у кризу.

И док у Јелисејској палати ове приче не желе да коментаришу, а Шантал  све негира и прети тужбама, „Дејли телеграф" подсећа да су медији често цитирали сада већ добро познату опаску Карле Бруни Саркози да јој „моногамија брзо досади".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи