Сандра Булок не опрашта Клунију

Добитница Оскара за главну женску улогу Сандра Булок каже да још није опростила Џорџу Клунију и Тому Крузу јер су је преварили и убедили да скочи у базен на једној рођенданској журци пре десет година.

Када је Сандра Булок добила Оскара за главну женску улогу, у говору се захвалила многим људима, а међу њима и Џорџу Клунију.

Звезда филма "The Blind Side" захвалила се особама које су током каријере биле љубазне према њој, као и онима које су биле злобне, а Џорџа Клунија је сврстала баш у ову другу групу.

„Џорџ Клуни ме је бацио у базен пре више година и још му нисам опростила", рекла је глумица.

Тај „инцидент", у којем је учествовао и Том Круз, догодио се на рођенданској забави режисера, сценаристе и продуцента Џоела Шумахера, у Лос Анђелесу 2000. године.

Како је касније објаснила, Сандра Булок је имала утисак да се Шумахер не забавља довољно, па је предложила скакање у базен.

Клуни и Круз су се правили да и они прихватају идеју, па су се чак изули и скинули мајце.

„Стали смо на ивицу базена и ухватили се за руке. Ја сам била у средини, Том лево, а Џорџ десно и почели смо да одбројавамо".

„Сећам се да је Никол (Кидман) стала поред базена са пешкирима у рукама, а Џоел је узео фотоапарат, што је свакако требало да ме опомене да се нешто спрема."

„Када смо избројали до три, ја сам скочила, а истовремено сам осетила како ме мушкарци више не држе за руке."

„Они су се 'покидали' од смеха, а ја сам изашла из базена, изгледајући као покисли јоркширски теријер", испричала је Булокова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи