Лил Вејну годину дана затвора

После више одлагања, реперу Лил Вејну изречена је пресуда - осуђен је на годину дана затвора због нелегалног поседовања оружја. Уколико се буде добро владао, могао би да буде пуштен за осам месеци.

Амерички репер Лил Вејн осуђен је у понедељак, пред судом у Њујорку, на годину дана затвора због поседовања напуњеног оружја у аутобусу којим је путовао током турнеје, јавиле су агенције.

Вишеструки добитник награда Греми, чије је пуно име Двејн Мајкл Картер, ухапшен је јула 2007, а у октобру прошле је признао кривицу за илегално поседовање оружја, полуаутоматског пиштоља.

Тиме је избегао суђење на којем му је могла бити изречена казна од 15 година затвора.

Изрицање пресуде одлагано је већ два пута у протеклих месец дана, први пут због тога што је Вејн имао операцију зуба, а други пут је судница била евакуисана због пожара у подруму суда.

Лил Вејн (27) служиће казну у затвору на острву Рајкерс, недалеко од Њујорка.

Његова адвокаткиња је изјавила да је репер „желео да се према њему поступа као према свима осталима, али ће бити у заштићеној ћелији, јер као славна личност, не може да буде с осталим кажњеницима".

Репер би могао да буде ослобођен после осам месеци, уколико се буде добро владао.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво