Возач Наоми Кембел се покајао

Миодраг Мејдина, возач Наоми Кембел, покајао се што је звао полицију и оптужио манекенку да га је ударила. Шофер се сада извињава и каје због „претеране реакције".

Возач који је оптужио Наоми Кембел да га је у уторак напала док ју је возио кроз Њујорк, изјавио је, преко свог адвоката, да се био „разљутио и претерано реаговао" и да жали што је умешао полицију у тај инцидент.

„Прича је постала предимензонирана и ја се извињавам госпођици Кембел што се то догодило", наводи се у саопштењу шофера Миодрага Мејдине (27 година), које преносе агенције.

Мејдина је полицији рекао да га је британска манекенка, која је седела на задњем седишту „кадилака ескапејда", снажно ударила у главу и да је он повредио око кад је главом ударио о волан.

Славна манекенка га је наводно ударила зато што возач одбио да одговори на питање да ли је њен дечко, руски милијардер Владислав Дороњин, вара.

После тога, Мејдина је зауставио аутомобил на расрксници 58. улице и Друге авеније, где је позвао полицију.

Такође, шофер је испричао да је Наоми Кембел потом пешке побегла са места догађаја.

Манекенка, која је због преке нарави више пута долазила у сукоб са људима и законом, издала је саопштење у којем је навела да јој је драго да се Мејдина извинио и да она само жели да подвуче црту испод те приче.

„Веома сам се много трудила да исправим моје раније грешке и нећу дозволити да будем талац сопствене прошлости", изјавила је 39-годишња Наоми Кембел.

Возач Миодраг Мејдина је седма „жртва" чувене манекенке.

Прво, 2000. године Наоми Кемпбел је у Торонту признала да је тукла своју асистенткињу.

Две године после тога, још једна бивша асистенткиња оптужила је манекенку да је на њу бацила телефон.

Затим је у августу 2004. године наводно ошамарила кућну помоћницу.

Кембел је затим у марту 2006. године поново користила телефон као оружје, а овог пута је гађала још једну кућну помоћницу Ану Солавино.

Три месеца касније собарица Геби Гибсон ју је оптужила за напад, а још једна асистенткиња за напад и лишавање слободе.

Пре две године десио се још један непријатан инцидент, када је манекенка напала полицајце на аеродрому Хитроу након што јој је изгубљен пртљаг, због чега је осуђена на 200 часова друштвено корисног рада.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво