Наоми Кембел опет „у акцији"

После неколико кућних помоћница и асистенткиња, Наоми Кембел је физички насрнула и на унајмљеног возача. Темпераментна манекенка је, из непознатих разлога, са задњег седишта ударила возача, а затим истрчала из аутомобила и побегла.

Дугонога лепотица незгодне нарави, позната манекнека Наоми Кембел, опет је, изгледа, расположена за тучу.

Човек унајмљен да вози Наоми Кембел по Њујорку рекао је полицији да га је позната манекенка ударила са задњег седишта и побегла пешке са места догађаја, јавиле су агенције.

Возач је полицији испричао да га је Кембелова тако снажно ударила да је главом ударио у волан „кадилака ескалејд" док ју је возио по Менхетну, и да је притом повредио десно око.

Шофер се потом зауставио и пожалио саобраћајцу који је позвао полицију.

Портпарол полиције је новинарима рекао да је жртви напада указана помоћ „због лакше повреде испод ока".

Представник за медије Наоми Кембел изјавио је телевизији Ен-Би-Си (НБЦ) да његову клијенткињу не треба осуђивати пребрзо и да су чињенице „сложеније него што изгледају".

Случај је у тужилаштву Менхетна окарактерисан као узнемиравање, а за то не следи кривично гоњење.

Манекенка преке нарави је и раније у више наврата изазивала инциденте.

На аеродрому Хитроу у Лондону, у јуну 2008. године, напала је двоје полицајаца због тога што јој је нестао део пртљага. Признала је кривицу и осуђена је на 200 сати друштвено корисног рада.

Претходно је, 2007. године, осуђена због тога што је мобилним телефоном гађала своју кућну помоћницу. За казну је морала да риба тоалете у гаражи за камионе градске чистоће на Менхетну.

Да су јој телефони омиљено „оружје", наговестила је још 2000. године, када је ударила у главу своју асистенткињу и тада се први пут нашла пред судом.

Неколико испада познате манекенке је решено ван суда, када је успевала да се нагоди са асистенткињама и кућним помоћницама које је, изгледа, посебно нервирају, с обзиром на то да су „дежурне жртве".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара