Анђелина Џоли опростила тати

После свађе 2001. године, када су прекинули све контакте, Анђелина Џоли се први пут срела са оцем Џоном Војтом. То је такође била прилика да славни глумац коначно упозна своје унуке.

Џон Војт је пресрећан што се после низа година помирио са ћерком Анђелином Џоли и што је напокон први пут видео унуке.

„Било је дивно провести време с Анђелином и Бредом и децом", рекао је Војт за сајт „Радар онлајн".

„Толико дуго сам чекао да загрлим унуке, било је дивно, они су најлепша и најљупкија деца и не говорим то само зато што сам њихов деда, него зато што су заиста посебни", изјавио је глумац који се прославио у филму „Поноћни каубој".

Анђелина Џоли је 2001. године прекинула све контакте с оцем, пошто је претходно до јавности дошла прича да је Војт варао њену мајку.

Глумац је после тога узвратио наглас изговореним размишљањем да би требало преиспитати менталну стабилност његове ћерке кадa је она одлучила да усвоји прво дете, Медокса.

Војт је сада рекао да је сусрет њих двоје уговорeн пре извесног времена и да су били у контакту телефоном и електронском поштом пре него што су се срели.

„Већ неко време смо радили на потпуном помирењу. Енџи је морала да одлучи када је време да ме уведе у њихове животе и на крају је одлучила да је тај тренутак стигао", објаснио је глумац.

Отац и ћерка су се срели у Венецији где она тренутно снима филм са Џонијем Депом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво