Клуни ипак не продаје вилу

Иако су се недавно појавиле гласине да Џорџ Клуни продаје своју вилу „Олеандру" у италијанском месту Лаљо, а да је за куповину најзаинтересованији фудбалер Дејвид Бекам, холивудски глумац демантовао те приче и оценио их као „измишљене".

Џорџ Клуни је убрзо пошто се у јавности појавила вест да вила „Олеандра" на обали језера Комо мења власника демантовао такве неосноване наводе.

„Не купујем острво и не продајем своју кућу у Италији. Та прича прво је измишљена, па су је медији пренели, ја је сад демантујем и то је крај једне фасцинантне, али нетачне вести", навео је холивудски глумац у изјави.

Клуни је био приморан да одговори на вишеструке наводе штампе да ће продати вилу и да је заинтересован за куповину некретнина на острву Лорето, а неки медији су чак известили да је купио цело острво.

Такође, као купци Клунијеве куће помињане су различите познате личности, као што су брачни пар Дејвид и Викторија Бекам, или руски милијардер Рустам Тарико (власник бренда „Стандард вотка").

Роберто Поци, градоначелник места Лаљо у којем је Клунијев дом, изјавио је поводом скорашњих говоркања: „Била би права штета да се Џорџ одсели јер је постао један од мештана и прирастао нам је за срце. Сви су имали прилику да га сретну, а он је увек био изузетно љубазан".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво