Први пут заједно на филму

Холивудски глумац Џони Деп и његова партнерка Ванеса Паради први пут ће заједно глумити. У филму „Мој Амерички љубавник“ француска глумица и певачица играће књижевницу Симон де Бовоар, а Деп њеног љубавника, писца Нелсона Алгрена.

Џони Деп и Ванеса Паради, који су у вези од 1998. године, први пут ће сарађивати и професионално и то у филму „Мој амерички љубавник".

„Пројекат је у припреми. Ванеса ће глумити француску феминисткињу Симон де Бовоар, а ја њеног љубавника Нелсона Алгрена који је прави мачо", објаснио је Деп, а преноси швајцарски лист „Блик".

Симон де Бовоар је француска списатељица и филозоф позната по есеју „Друг(ачиј)и пол", анализи потлачености жена и феминизму, као и по отвореној вези са филозофом егзистенцијализма Жан-Полом Сартром.

Током 1949. године, Симон де Бовоар је са америчким писцeм Алгреном путовала Јужном Америком.

Џони Деп, који са Ванесом Паради има двоје деце: десетогодишњу ћерку Лили Роуз и седмогодишњег сина Џека тренутно снима филм 'The Tourist' са Анђелином Џоли и признаје да је „импресиониран" њеним талентом.

„Она је пријатна жена. Свему што ради прилази озбиљно. Баш ме је импресионирала и јако сам узбуђен због наше сарадње", рекао је Деп.

Чувени холивудски глумац говорио је и о улози у четвртом наставку „Пирата са Кариба".

„Обожавам да глумим капетана Џека. Филм ће бити другачији од прва три наставка који су имали компликоване споредне заплете и који су публику доводили у забуну, а понекад чак и мене", најавио је познати глумац уз опаску да ће следећи наставак бити изузетно забаван.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи