Љубав и на филму и у стварности

Роберт Патинсон и Кристен Стјуарт, главни глумци и љубавни пар у хорор серијалу „Сумрак", коначно су признали да се забављају. Иако су у вези, њих двоје се не појављују у јавности као пар због претераног интереса и притиска јавности.

Роберт Патинсон, звезда серијала „Сумрак", коначно је потврдио да се забавља са Кристен Стјуарт, својом партнерком из изузетно популарних прича о љубави вампира и „смртнице".

Иако је млади глумац (23 године) раније био изузетно тајновит када је реч о приватном животу, на додели БАФТА награда у недељу напокон је признао да су њих двоје пар.

Стјуарт и Патинсон нису дошли заједно у „Ковент гарден", нити су заједно седели на свечаности на којој је глумица (19 година) награђена признањем Звездa у успону.

Патинсон је тада изјавио за лист „Сан": „У вези смо, али нам је изузетно тешко. Нисмо могли заједно да дођемо због обожавалаца".

„Требало је заједно да се појавимо као пар, али то није било могуће. Стално смо у фокусу јавности и морамо да се мучимо да би избегли нежељену пажњу", пожалио се Патинсон.

Кристен Стјуарт је на свечаност дошла у пратњи шест телохранитеља, тако да је имала бројније обезбеђење и од принца Вилијема.

Као и у стварном животу, ликови које Патинсон и Стјуарт играју у филмовима „Сумрак" и „Млад месец" такође су заљубљени.

У филмским адаптацијама романа Стефани Мајер, Патинсон глуми вампира Едварда Калена, а Стјуарт његову девојку, средњошколку Белу Свон.

Следећи наставак „Сумрака", под насловом „Помрачење", очекује се у биоскопима од јула.

Недавно је објављено да ће Кристен Стјуарт и Тејлор Лаутнер (који такође глуми у „Младом месецу") уручивати Оскаре на предстојећој 82. додели награда Америчке филмске академије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи