Читај ми!

Пети престолонаследник, принц Луј, преотео прославу прабаки Елизабети

Четворогодишњи принц Луј није успео да буде на висини краљевског протокола и дечјим испадима привукао је највише пажње током свечаности прославе платинастог јубилеја своје прабаке, краљице Елизабете Друге.

Четворогодишњи принц Луј био је главна звезда данашњих свечаности уприличених у част платинастог јубилеја његове прабаке, краљице Елизабете Друге. Због својих несташлука и детињастих реакција постао је хит на друштвеним мрежама. 

Најмлађи син војводе и војвоткиње од Кембриџа носио је бело морнарско одело које је носио и његов отац, принц Вилијам на истом догађају 1985. године.

Неки познаваоци претпостављају да је можда у питању и исто одело, савршено очувано после скоро 40 година. Осмогодишњи принц Џорџ, будући краљ, добио је формално одело као одрасли, а принцеза Шарлот носила је лепршаву плаву хаљину.

Принц Луј је најпре фотографисан како одушевљено и предано маше из кочија на паради.

Ипак, највише пажње су привукле његове гримасе на балкону и поред краљице и током аеро-митинга Британске краљевске авијације.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво