Верили се Мерилин Менсон и Еван Рејчел Вуд

После више раскида и помирења, познати „шок рокер" Мерилин Менсон верио се са младом глумицом Еван Рејчел Вуд. Рокер је глумицу запросио током наступа на сцени у Паризу, почетком седмице.

Мерилин Менсон и Еван Рејчел Вуд су се верили, потврдио је магазину „Пипл" извор близак пару.

Шокантни рокер је младу глумицу запросио током наступа на сцени у Паризу, почетком седмице.

Гласине о веридби данима се проносе, али представници за медије ниједног од њих двоје нису желели да говори о томе.

Менсон (41) је са 22-годишњом Еван Рејчел Вуд почео да се забавља 2006. године, али су се растали после две године. Потом су се на кратко помирили, затим опет раскинули, па поново помирили.

Еван Рејчел Вуд је почела да глуми још као дете. Имале је неколико запажених улога, пре свега у филмовима независне продукције као што су „Тринаест" са Холи Хантер, „С тобом до краја света" са Џимом Стурџисом, као и у повратничком филму Микија Рурка, „Рвач".

Упркос свом, благо речено, екстравагантном изгледу, „шок рокер" је био у вези са неколико чувених лепотица - био је ожењен „краљицом бурлеске" Дитом фон Тиз, а својевремено је био верен и са глумицом Роуз Мекгауен, звездом серије „Чари".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи