Реганов унук ухапшен грешком?

Унук бившег америчког председника Роналда Регана, Камерон Реган, ухапшен је у недељу у Лос Анђелесу јер је пружао отпор полицији, наводи се у саопштењу локалне полиције.

Лосанђелеска полиција ухапсила је у недељу Камерона Регана, унука накадашњег председника САД Роналда Регана, због пружања отпора полицији.

Тридесетједногодишњи младић ухапшен је нешто после поноћи, пошто је полиција дошла у кућу његових родитеља због укључивања аларма на имању у долини Сан Фернандо код Лос Анђелеса.

„Полицајци су видели сумњиву особу која излази на врата са задње стране куће и покушали да је зауставе и попричају са њом", рекла је представница полиције Ејприл Хардинг.

„Осумњичени је био агресиван и уопште није сарађивао, због чега је и ухапшен због пружања отпора", додала је представница полиције.

Усвојени син некадашњег председника САД Мајкл Реган тврди да је Камерон случајно активирао аларм.

„Систем је у директној вези са полицијом и због тога ко смо полицијски аутомобили веома брзо опколе кућу", објаснио је Мајкл Реган истакавши да се његов син успаничио због тога што није знао шта се дешава.

„Било је много неспоразума у један сат после поноћи", рекао је шездесетчетворогодишњи члан фамилије Реган.

Камерон Реган налази се у притвору и одређена му је кауција од 10.000 долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво