Вампири покупили награде

Три остварења о вампирима обележила церемонију доделе награда из области популарне културе, People's Choice. Џони Деп проглашен за омиљеног глумца деценије.

Три приче о натприродним створењима, филм „Сумрак сага: Млад месец" и серије „Дневници вампира" и „Права крв", награђене су на 36. издању додели признања Пиплс чојс (People's Choice), која се додељују најзапаженијим остварењима и уметницима популарне културе.

„Млад месец" је освојио четири трофеја, укључујучи и оне за омиљени филм, франшизу и глумачку екипу, захваљујући „трију снова" Роберту Патинсону, Кристен Стјуарт и Тејлору Лаутнеру, који је и награђен као глумац, који је направио највећи пробој.

Серије „Права крв" и „Дневници вампира" су изабрани за омиљену ТВ опсесију и омиљену ТВ драму.

„Проклетници" Квентина Тарантина су проглашени за најбољи независни филм, а Лејди Гага је добила награде као омиљена поп уметница и као музичарка која је начинила највећи пробој.

Доделу награда People's Choice отворила је певачица и глумица Квин Латифа, која је по четврти пут за редом била презентерка на церемонији.

Такође, после гласања преко Интернета, награђене су и звезде попут Хјуа Џекмена, Мараје Кери, Кери Андервуд, Кита Урбана, Аштона Кучера, Тејлор Свифт и Елен Деџенерис.

Поред Деџенерисове, награде из области ТВ су додељене и емисији „Амерички идол" (омиљено такмичење), серији „Теорија великог праска" (најбоља комедија), a признање је добио и Хју Лори (омиљени глумац).

У категорији филмова, признања су добили Сандра Булок (омиљена глумица), Хју Џекмен (омиљена звезда), филм „Просидба" (омиљена комедија) и "Up" (омиљени цртаћ).

Посебно признање је добио и Џони Деп, коме је награду за омиљеног глумца деценије уручио комичар Саша Барон Коен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво